Novini.bg следи на живо за вас всичко развитието на войната между Русия

...
Novini.bg следи на живо за вас всичко развитието на войната между Русия
Коментари Харесай

ДЕН 30 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: Зеленски обвини Европа, че е закъсняла с възпирането на руската инвазия

Novini.bg следи онлайн за вас всичко развиването на войната сред Русия и Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3221
09:32
Киев упреква Москва, че принудително извежда цивилни от Украйна в Русия


Украйна упрекна Москва, че принудително извежда в Русия стотици хиляди мирни жители от разрушените украински градове, с цел да принуди Киев да се съобщи, съобщи Асошиейтед прес.

Украинското външно министерство заяви, че 6000 души от наложително трансферираните в Русия са от разрушения пристанищен град Мариупол
Копирано
08:58
Проф. Станчев: Войната на Русия против Украйна е война против цивилизования свят


Войната на Русия против Украйна е война против цивилизования свят. Няма да се учудя, в случай че стане нещо в далечния Изток, тъй като Русия не се пази там. Китай постепенно напредва там. Това съобщи проф. Михаил Станчев от Харковския университет в студиото на Нова телевизия.
Копирано
08:34
Кутев: Причините за войната не са, че Путин е злобен човек, овладял Кремъл, а политиките на Запада


Минаха 100 дни, прогрес няма. Съдебната форма е там, откъдето потегли. Правят се неща, които нямат никакво значение. Гешев има огромното предпочитание да изпрати държавното управление и съгласно мен нищо чудно да го реализира. Това съобщи Антон Кутев от Българска социалистическа партия в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Копирано
08:31
Каква е ситуацията месец след войната в Украйна?


Всякакви хора от всевъзможни класи (в Украйна) се събират в доброволчески организации, като се почне от чисто военни помощи и копаене на окопи, пълнене на чували с пясък, шиене на флагове. Обстановката е революционна.
Копирано
08:29
Медведев: Глупаво е да се счита, че глобите на Запада против съветския бизнес ще трансформират курса на съветските управляващи


Глупаво е да се счита, че глобите на Запада против съветския бизнес ще трансформират курса на съветските управляващи, съобщи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев в изявление за съветската осведомителна организация РИА Новости, съобщи Ройтерс.
Копирано
07:29
Борис Джонсън не счита, че Владимир Путин желае мир


Британският министър председател Борис Джонсън съобщи в изявление за Би Би Си, че не счита, че Владимир Путин желае мир. Борис Джонсън сподели, че Украйна може да победи в тази война, съобщи БНР.
Копирано
07:20
Таня Станева се върна в Украйна. Какъв е животът след месец война?


Бесарабската българка Таня Станева преди дни беше в България, само че още веднъж се върна в Украйна. Тя към този момент е сътрудник на бТВ там.

„ Успях да поговоря с доброволците в Украйна и те описаха, че потокът от хора е поспрял “, описа в „ Тази заран “ Таня Станева.
Копирано
07:18
Зеленски упрекна Европа, че е закъсняла с възпирането на съветската инвазия


В среднощно послание към Европейския съвет в Брюксел президентът на Украйна Володимир Зеленски упрекна Европа, че е закъсняла с възпирането на съветската инвазия, съобщи БНР.
Копирано
07:16
Бразилия е срещу изключването на Русия от Г-20


Правителството на президента на Бразилия Жаир Болсонаро е срещу концепцията на Съединени американски щати за изключване на Русия от Г-20, съобщи бразилският външен министър Карлос Франса, съобщи Франс прес.
Копирано
06:54
Фон дер Лайен: Европейски Съюз няма да разреши съветският газ да се заплаща в рубли


Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че Европейски Съюз няма да допусне съветският газ да се заплаща в рубли, заяви Ройтерс, съобщи бТВ.

Тя дефинира сходен вид като недопустим, защото съгласно нея заплащанията в рубли биха нарушили антируските ограничавания, наложени от Европейския съюз.
Копирано
06:45
Втори ден от Срещата на върха на Европейския съвет: Лидерите разискват съветската военна експанзия


Втори ден от Срещата на върха на Европейския съвет. Лидери разискват войната в Украйна и съветската експанзия, предава Нова телевизия.

Късно нощес, Европейски Съюз и Съединени американски щати показаха подготвеност за спомагателни наказания против Русия и Беларус.
Копирано
06:25
Започва следствие за военни закононарушения и закононарушения против човечеството в Украйна


Главният прокурор на Международния углавен съд (МНС) Карим Хан помоли през вчерашния ден група от страни в Хага да поддържа неговото следствие на военни закононарушения в Украйна, като сподели, че "положението може да се утежни ", в случай че интернационалната общественост не работи незабавно, съобщи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР